Ella mountain view Sri Lanka

Interview op C-Talents over mijn reisblog

C-talents Interview

Als je veel reist en veel blogt over diverse plaatsen die je aandoet gebeurd het wel eens dat je geïnterviewd wordt. Zo ook deze keer door het uitzendbureau C-Talents. Een uitzendbureau speciaal voor mensen met (auditieve) beperking die naar de talenten van de personen kijken om ze vervolgens op een plek te detacheren die écht bij hen past. En in het kader van werk hebben ze ook een blog met diverse interviews om andere mensen met een beperking te inspireren.

“Die onzekerheid maakt het reizen juist zo leuk.”

Go out of the box!

Het bewijst des te meer dat je geen beperkingen hoeft op te leggen om slechthorend, doof of gehandicapt in het algemeen te zijn. Laat je inspireren door het interview of op deze website. Ik beantwoord graag alle vragen als je een handicapt bent of beperkt bent. Want ik wil niets meer dat JIJ ook erop uit trekt!

Bekijk hier het volledige interview op C-Talents

No Comments

Leave a Comment