Wie is de Creative Globetrotter?

Even voorstellen

Ik ben Budi alias The Creative Globetrotter en reizen is altijd mijn passie geweest eind 2014 heb ik de beste keuze ooit gemaakt om mijn baan in de reclame op te zeggen en de wijde wereld in te trekken en mijn reisverhalen te delen. In de afgelopen jaren heb ik de wereld over gereisd en gewerkt als The Creative Globetrotter. Een combinatie van reizen, kennisdelen als docent / lecturer en freelance als creatief (Art Director en Designer) en mijn ervaringen als creatief te delen in andere landen van de wereld. Met mijn blog wil ik wat specifieker op het reizen en de ervaringen / experiences richten zodat andere mensen ook wat aan mijn tips hebben en zelf hun gedroomde reis kunnen gaan maken.

Ontdek de wereld

Reizen is jezelf buiten de comfort zone plaatsen, het ontdekken van nieuwe culturen, nieuw eten uit proberen en het ontmoeten van andere mensen. Gebaren met handen en voeten op het platteland in Vietnam om iets duidelijk te maken, eten van kakkerlakken in een schimmig eettentje in China, Thrillseeker mountainbike rides in Bolivia of met open mond het landschap aanschouwen in Nieuw Zeeland. De vrijheid, de ervaringen prikkelen je het onbegrensd gevoel.

Hoe te werken tijdens je reizen?

Of het remote werken is via je laptop, bloggen, vloggen. Of een job aannemen betaald of als vrijwilliger. Blijf je langer hangen of wil je van plaats naar plaats reizen en toch geld verdienen. Er zijn diverse mogelijkheden van werken door mobiel te zijn, de vrijheid te hebben en toch onderweg te blijven. Verschillende werk-ervaringen heeft me zover geholpen om te blijven reizen. En ik wil jou hier graag bij helpen door deze ervaringen met je te delen.

Reis tips en tricks

Verwacht geen uitgekiende reisverhalen vanuit een reisgroep, strandvakantie of luxury travel. Nee dit zijn tips, ervaringen en reizen die je veel dichter bij de culturen, ontmoetingen en eetgewoontes brengt dan vanuit een georganiseerde reisgroep of feestvakantie. Reizen betekent voor mij: een vliegticket boeken naar een onbekende bestemming je laten verrassen door de ervaringen. Push yourself to the limit letterlijk als figuurlijk. En laat je verrijken in je persoonlijke ontwikkeling.

Check voor tips & tricks op Facebook & Instagram

Samenwerking

Wil je wat dieper ingaan op de de tips en tricks voor het reizen of het werken in het buitenland. Het plannen van je eigen reis. Of voor een workshop, social post, sponsored story of journey, perstrip. Samenwerken op locatie en het delen van ervaring op creatief gebied in concept, strategie, fotografie, video of design. Ik denk graag met je mee. The Creative Globetrotter blog is platform en een podium van 10.000 page views per maand. Lijkt het je wat neem dan contact op: iamthecreativeglobetrotter@gmail.com 

Samengewerkt met de volgende
partners en brands:

Partners I have working with

Budi Loonen aka The Creative Globetrotter