Wie is de Creative Globetrotter?

Even voorstellen

Ik ben Budi, ook bekend als The Creative Globetrotter, en reizen is altijd mijn passie geweest. Eind 2014 heb ik de beste beslissing van mijn leven genomen door mijn baan in de reclamewereld op te zeggen en de wijde wereld in te trekken om mijn reisverhalen te delen. In de afgelopen jaren heb ik de wereld rondgereisd en gewerkt als The Creative Globetrotter, waarbij ik mijn ervaringen als creatief (Art Director en Designer) heb gecombineerd met het delen van kennis als docent en het freelance werken. Met mijn blog wil ik me specifiek richten op reizen en mijn ervaringen delen, zodat anderen ook kunnen profiteren van mijn tips en hun gedroomde reis kunnen maken.

Ontdek de wereld

Reizen is jezelf buiten je comfortzone plaatsen, het ontdekken van nieuwe culturen, het uitproberen van nieuw eten en het ontmoeten van andere mensen. Gebaren met handen en voeten op het platteland in Vietnam om iets duidelijk te maken, het eten van kakkerlakken in een schimmig eettentje in China, thrillseeker mountainbikeritten in Bolivia of met open mond het landschap aanschouwen in Nieuw-Zeeland. De vrijheid en de ervaringen prikkelen het gevoel van reizen zonder grenzen.

Hoe te werken tijdens je reizen?

Of het nu gaat om remote werken via je laptop, bloggen, vloggen, een betaalde baan aannemen of als vrijwilliger werken, of dat je langer op één plek blijft hangen of van plaats naar plaats reist en toch geld verdient, er zijn diverse mogelijkheden om mobiel te werken, vrijheid te ervaren en toch onderweg te blijven. Verschillende werkervaringen hebben me geholpen om te blijven reizen, en ik wil je graag helpen door deze ervaringen met je te delen.

Reis tips en tricks

Verwacht geen uitgekiende reisverhalen vanuit een reisgroep, strandvakantie of luxury travel. Nee, dit zijn tips, ervaringen en reizen die je veel dichter bij de culturen, ontmoetingen en eetgewoontes brengen dan vanuit een georganiseerde reisgroep of feestvakantie. Reizen betekent voor mij: een vliegticket boeken naar een onbekende bestemming en je laten verrassen door de ervaringen. Push yourself to the limit, zowel letterlijk als figuurlijk. En laat je verrijken in je persoonlijke ontwikkeling.

Check voor tips & tricks op Facebook & Instagram

Samenwerking

Wil je wat dieper ingaan op de tips en tricks voor het reizen of werken in het buitenland? Het plannen van je eigen reis, het organiseren van een workshop, het maken van een social post, het schrijven van een sponsored story of journey, of misschien een perstrip? Samenwerken op locatie en het delen van ervaringen op creatief gebied, zoals concept, strategie, fotografie, video of design? Ik denk graag met je mee. The Creative Globetrotter-blog is een platform met een podium van 10.000 pageviews per maand. Lijkt het je wat? Neem dan contact op: iamthecreativeglobetrotter@gmail.com 

Samengewerkt met de volgende
partners en brands:

Partners I have working with

Budi Loonen aka The Creative Globetrotter